Quick lån, mobillån, SMS lån, rentefrit lån, forbrugslån og hurtiglån. Lånetyperne er efterhånden blevet rigtig mange. Det kan derfor også være noget af en jungle, man skal navigere i, når man låner online. Det gælder også ift. at sætte sig ind i det lån, man overvejer. Proceduren er nemlig en helt anden online, end det er, når man eksempelvis låner i banken. Derfor kan det også være en idé, at læse med herunder. 

Når man låner online, så går det væsentligt hurtigere, end når man tager i banken. Det betyder også, at pengene kan stå hurtigere på ens konto. Det stiller dog også en del krav til en selv, før man ansøger om lånet. Det er eksempelvis væsentligt, at man får lavet et budget over ens egen økonomi. Det kan man gøre ved at regne på, hvad ens samlede indtægter er. Dernæst er det vigtigt at samle alle de månedlige udgifter, man har. Det gælder alt fra husleje, omkostninger til transport, abonnementsløsninger, mad m.m. Når man har et overblik over disse ting, så har man en fornemmelse af ens rådighedsbeløb. Og dette beløb giver en idé omkring, hvor meget man har råd til at låne. 

Herefter kan man med fordel kigge på lånets ÅOP, løbetid og rentesatsen. På den måde har man nemlig en idé omkring, hvad lånets omkostninger kommer til at blive. Det gælder også, hvis det er et quick lån, man ønsker at ansøge om. Quick lån er som ordet også antyder en måde, man kan få et hurtigt lån på. Det kan derfor være et ideelt lån, hvis man ønsker overført en sum inden for kort tid. Derudover vil det i flere tilfælde være muligt at få et sådant lån uden sikkerhed – og altså uden at man skal stille huset, bilen eller andet af høj værdi som sikkerhed for det lån, man tager.  

About The Author

Related Posts